Benvolgudes famÝlies de l’AMPA de l’escola IPSE
 

- La nova mascota ja esta presentada, un Gran Pop realitzat per en AdriÓ Sala de 4art. B de primÓria, Xaloc.

- Ja estÓ operativa la nova web de l’escola, www.escolaipse.net

- La jornada de portes obertes, varem degustar la coca i la xocolata de la Pastisseria Figuls, Aribau, 139

- Reuniˇ de les famÝlies Delegades amb Direcciˇ de l’Escola i la Junta de l’AMPA, es farÓ el proper 31 de marš a les 19,00h.

- L'escola a creat una Comissiˇ especialitzada que estÓ treballant en els temes del reciclatge de diccionaris i atles, i en la substituciˇ de llibretes per fulls de paper, entre altres accions.

- ╚xit de les convivŔncies de 4art d’ESO, s’ho varen passar molt bÚ, malgrat l’elevada absŔncia.

- S’han detectat molts retards a l’entrada a l’escola, principalment a 1er i 2on de primÓria, es preocupant la quantitat de nens que arriben tard. L’escola comenšarÓ a estudiar com trobar solucions.

- Us recordem la importÓncia que els nens i adolescents esmorzin abans de sortir de casa, i portin o comprin a l’escola l’entrepÓ de mig matÝ.

- Lavabos pati: Les obres es realitzaran el mes de juliol i l'escola (no l'AMPA) se'n farÓ cÓrrec del 100%. Nosaltres vam proposar posar urinaris i/o de fer-ne un per a minusvalids

- L’aportaciˇ de l’AMPA: S’iniciaran les obres el 3r pis per acabar d'enderrocar l'antiga cuina i crear l'Aula de Tecnologia. Aquesta es dividirÓ en dues grans zones de treball per poder separar, el grup classe en dos subgrups. El curs 2008-09, un grup podrÓ treballar amb la pissarra i les taules de treball prÓctic en tecnologia; i per l'altre, l’AMPA aportarÓ els recursos per dotar l’aula amb els ordinadors necessaris per les prÓctiques i pissarra interactiva.

- Les noves instalĚlacions del menjador i de la cuina situats al 1r pis, comenšaran a funcionar el dimarts desprŔs de Setmana Santa.

- Escola Verda: l’escola IPSE no estÓ acreditada com a Escola Verda. NomÚs tÚ programat el RECICLATGE en el funcionament general de l'escola. El departament de CiŔncies de l'escola estÓ estudiant i preparant la documentaciˇ necessÓria per presentar-la al Departament de Medi Ambient el curs vinent. L'objectiu final Ús ser ESCOLA VERDA. De fet, l'escola ja ha realitzat moltes activitats entorn el Cicle de l'Aigua que compleixen i coincideixen amb alguns dels requisits i objectius de la Programaciˇ de les Escoles Verdes. Ara mateix, l'IPSE estÓ programant diverses accions i activitats relacionades amb l'Estalvi de l'Aigua. (com la font del pati, que no s’obrin les 4 aixetes de cop). AixÝ com un programa de reciclatge de residus.

- La Biblioteca esta prevista instalĚlar-la al primer pis, i funcionarÓ per el proper curs

- S’ha demanat que les sortides del casal no siguin en divendres

- A la web de l’AMPA podreu trobar fotografies de la jornada de portes obertes de l’escola i de la piscina

L’escola de pares INTERNET SEGURA ha tingut molt bona acollida, amb uns suggeriments molt interessants com:
- Crear uns hÓbits per el seu ˙s, duraciˇ de la connexiˇ, filtres, esborrar sense obrir qualsevol mail d’un desconegut, no acceptar a un desconegut al messenger, tancar i tapar la webcam quan no estem fen-la servir.
- No donar cap informaciˇ personal, ni en el nick!!
- Ensenyar a ser “capitÓ de barco” per navegar en el mar denominat internet, com, quan, per on va aquest barco, i quins passatgers deixem pujar o no!!
- No es convenient posar l’ordinador a l’habitaciˇ del nen, millor en un lloc “p˙blic” de la casa
Mes informaciˇ al web de l’AMPA

- Un vÝdeo per pensar: http://es.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8

COLONIES D’ESTIU, reuniˇ informativa d’infantil i primaria el dia 7 d’abril a les 18h.
P3, P4 I P5 del 25 al 27 de juny a CAN PUIG, Sant Salvador de Guardiola, amb moltes activitats amb angles
1er a 6Ŕ del 25 al 29 de juny, EL ROURELL, Joanetes, per descobrir la Garrotxa

CAMP JOVE, del 25 al 29 de juny a l’ALBERG SANT CARLES DE LA RAPITA

Les informacions sˇn resumides i simplificades, per tal d'ampliar-les o per qualsevol comentari, podeu adrešar-vos al info@ampaipse.com i a traves de http://www.ampaipse.com.

Aquest document Ús personal i confidencial. Per tant, us informem que la informaciˇ recollida es reservada i no vinculant i es prega discreciˇ en el seu ˙s.

JUNTA AMPA ESCOLA IPSE