Benvolgudes families:

S’ha decidit iniciar un “Butlletí Electrònic” a distribuir a tots els socis de l’AMPA de l’Escola IPSE, i famílies delegades i sotsdelegades de les que tinguem l’adreça, amb novetats, noticies, suggeriments, esdeveniments.... Tot per intentar donar-vos unes informacions mes puntuals, tant de l’escola com de l’AMPA.

- Piscina: els nens acollits al servei d'acompanyament amb monitors fins a la piscina podran berenar mentre esperen dins de l’Escola.
Degut als endarreriments d’algunes famílies a l’hora de recollir els nens a piscina, ens veiem en l’obligació de començar a aplicar la normativa que establerta de pagament de 15 euros per cada quart d’hora d’endarreriment.

- Escola de pares: propera el 31 de gener, “Teatre-Taller: Com eduquem la llibertat? “, a les 19:30h.

- Delegats: ens hem reunit per recollir les vostres inquietuds i suggeriments, les hem tramès a la direcció de l’escola, alguns es van aclarir a la pròpia reunió, i d’altres han quedat  pendents de resposta, que es donarà a la reunió Delegats – Direcció – Junta AMPA, el proper 31 de març.

- Casal de Setmana Santa: Es farà segur si hi ha un mínim de nens apuntats, i recomanar que qui estigui interessat s'hi apunti de seguida.

- Ja han començat les feines d’enderroc per fer la cuina i el menjador al primer pis, si tot va sobre allò previst, el tercer trimestre ja estarà tot canviat.

- Aula d’estudi per els alumnes d’ESO de 8 a 9 del matí. L’escola pot donar el servei sempre que hi hagi un mínim d’alumnes apuntats (entre 10 i 12 nens/nenes), ja es va oferir a traves del escrit enviat per l’ecola el juliol. Si algú està interessat pot anar a secretaria.

- Aquest curs s’ha canviat de proveïdor tèxtil, han millorat la qualitat, tant de les samarretes com dels xandalls de l’escola.

- L’escola ha enviat els certificats fiscals, amb les instruccions per comunicar els possibles canvis, que demanen que se'ls comuniquin abans del dia 24 de gener.

- Al febrer es faran reunions informatives sobre la LOE a tots els cicles, tal i com ja s’ha fet a Cicle inicial

- Es prepara la convocatòria de la Mascota 2008/2009, que es fa entre els alumnes de 4art de primària, per tal de presentar-la en la Jornada de Portes obertes el dia 9 de març

- Per els que vénen en bicicleta, hi ha un aparcament a la cantonada de Paris-Casanova

- S’ha fet el donatiu juntament amb l’Escola a Save de Children

- Des del Consell Escolar Municipal del Districte de l'Eixample conjuntament amb les Associacions de Pares i Mares i del Consell Escolar Municipal de Barcelona, ens ofereixen un cicle d'accions formatives obertes a tothom i gratuïtes: Adjuntem el PDF del díptic informatiu.
+ Promoció d'una alimentació saludable i prevenció de trastorns alimentaris
+ "Què dir després del NO..." - una aproximació a l'autoritat en l'educació
+ Límits i valors en l'educació dels nostres infants

Esperem que aquesta nova iniciativa del Butlletí Electrònic sigui del vostre interès, i ens ajudi a tots a fer les comunicacions mes fluides. Les informacions son resumides i simplificades, per tal d’ampliar-les o per qualsevol comentari, podeu adreçar-vos al info@ampaipse.com i a traves de www.ampaipse.com

JUNTA AMPA ESCOLA IPSE