AMPA INFORMA 17 -10

 

Benvolgudes families DELEGADES i SOTS DELEGADES, us volem demanar la vostra ajuda per fer la difussió d’aquesta Festa – Mercat!!!!
 


FESTA - MERCAT DE PRIMAVERA. 9 DE MAIG DE 2010

Objectius: Disfrutar de la festa-mercat
Aprendre com funciona el comerç
Reciclar les nostres coses amb un benefici
Comprar coses necessàries a baix cost

VENEDORS "COMERCIANTS"
- Fins el dimarts dia 4 podeu fer la inscripció i enviar-la per mail a info@ampaipse.com  o dipositar-la a les bústies situades a les entrades de l’escola.
- Cerqueu aquells objectes que podeu vendre, llibres, joguines, jocs multimèdia, equips d’esport, col·leccions.....
- Decidiu quin nom li poseu a la vostra “empresa” o “botiga”.
- Els menors de 13 anys heu de demanar representació d’un adult, i els majors de 14 nombrar un representant .
- El Comitè Organitzador us farà arribar dos models d’acords entre els socis que s’han de firnar i lliurar el dia 9 de maig.
(Aquests models es poden modificar si ho creieu convenient)
- Decidiu quins preus posareu als vostres articles. Oferta i demanda!!!

     Muntatge: 9 de maig a les 9 del mati
 

VISITANS “CLIENTS”
De 10 a 14 hores, el Mercat també serà una festa!!! Coca gratis, servei de begudes (aquestes no són gratis), tallers de Circ, taller de maquillatge, infable i animació musical per acabar.

Us hi esperem a tots per fer un matí comercialment divertit!!!!! Ja hi han 25 empreses confirmades preparant la seva parada!!!! L’animació esta asegurada!!!

COLÒNIES
Ja tenim totes les inscripcions de colònies de l’AMPA, tan d’infantil com de primària. Si cal, encara hi sou a temps ja que es pot ampliar alguna plaça.

Campaments especials per Secundària
Hi ha unes colònies especialitzades per secundària:
Unes de radio i televisió COMUNICAT. Es fan a Aiguafreda, a una casa que es diu La Llobeta, i de les que podem gaudir d’un 10% de descompte al inscriure els nostres fills.
La inscripció es pot fer individualment preguntant per l’Esther Gallofré al telf. 932652786, i dient que sou de l’AMPA ESCOLA IPSE. Més informació a www.eixestels.com.

NOTA
Al darrer AMPA INFORMA que es va enviar el dia 19 d'Abril, es notificava la realització d'una reunió informativa sobre el tema de l'IPSETIC .
Aquesta, que va ser sol·licitada per algunes famílies a la junta de l'Ampa, estava programada el 26 d'Abril a les 19 hrs al menjador de l'escola i anava a càrrec del Xavier Soler, coordinador TIC de l'escola.
Us volem comunicar que en aquesta reunió només va anar 1 persona.
Des de l'Ampa, creiem que és molt important, que les famílies s'involucrin i coneguin de primera mà les eines i els continguts que l'escola ofereix als nostres fills, d'aquí l'objectiu de dur a terme una xerrada informativa sobre l'IPSETIC.
És per aquest motiu, que continuem estant oberts a qualsevol proposta i/o millora que entre tots puguem oferir a les famílies, i també, a qualsevol participació per part vostra.Tot el que fem en aquesta direcció, enriqueix l'educació dels nostres fills.
La xarrada es va preparar amb la dedicaciò oportuna per poder aclarir dubtes i informar sobre aquest sistema que els vostres fills han d'utilitzar al dia dia del curs.


Podeu anar seguin les informacions al BLOG AMPA IPSE (http://ampaipse.wordpress.com <http://ampaipse.wordpress.com/> ), o a la PAGINA WEB (www.ampaipse.com)

 

Les informacions són resumides i simplificades, per tal d'ampliar-les o per qualsevol comentari, podeu adreçar-vos al info@ampaipse.com <http://info@ampaipse.com> i a traves de http://www.ampaipse.com/

Aquest document és personal i confidencial. Per tant, us informem que la informació recollida es reservada i no vinculant i es prega discreció en el seu ús.

JUNTA AMPA ESCOLA IPSE