Benvolgudes famílies,


ESCOLA DE PARES
Què faran els fills després de l’ESO i el Batxillerat? (II): pautes per ajudar als nostres fills i filles a escollir estudis
(DIRIGIDA A: SECUNDÀRIA I BATXILLERAT)

Dijous, 22 d’abril a les 19,30 hores

Conferència col·loqui a càrrec de Manel Torrente. Pedagog i conferenciant de la Federació d’associacions de mares i pares d’alumnes de Catalunya.
 
SESSIÓ INFORMATIVA IPSETIC
- L’escola organitza una sessió informativa d'IPSETIC per els pares i mares.
Dilluns, 26 d'abril a les 19 hores

MERCAT DE PRIMAVERA
Ja tenim un nou esdeveniment, el proper dia 9 de maig organitzem el 1er Mercat de segona ma, on a mes de comprar i vendre, podrem aprendre que és un mercat en tots els seus aspectes. Un treball que podrem compartir pares i fills.

No faltarà l’animació, i la tradicional coca.

A través dels vostres fills rebreu la documentació, i us anirem informant.

COLÒNIES d’ESTIU
Les inscripcions aquest any han anat molt be, tot i això encara queda alguna plaça per a qui es vulgui apuntar.

El campament per la ESO de moment s’ha anul·lat per falta d’inscripcions.
Tenim un nou mail per comunicar-nos colonies@ampaipse.com

REUNIÓ DE DELEGATS DE PRIMÀRIA
L'escola ha convocat a una reunió als delegats de primària el proper 21 d'abril, si teniu alguna cosa o inquietud a comentar podeu parlar amb el vostre delegat de classe per tal de poder transmetre-ho.
 

PARLEM-NE
Una recomanació per totes les famílies, i que l’escola també recomana als alumnes de l’ESO, es una pàgina web que està molt bé, si voleu saber més coses o com parlar-ne amb els vostres fills...
http://www.sexejoves.gencat.cat/ics_webjove/AppPHP/index.php


MASCOTA DE L’AMPA curs 2009-10
Ja tenim la Mascota de l’AMPA curs 2009/2010,
http://ampaipse.wordpress.com/2010/04/08/entrevista-mascota-ampa-2010/


JORNADA DE JOCS INFANTILS TRADICIONALS DE CATALUNYA I DEL MÓN
Des de la Vocalia de Nous Ciutadans de l'Associació de Veïns i Veïnes de l'Esquerra de l'Eixample, estan preparant la propera JORNADA DE JOCS INFANTILS TRADICIONALS,  pel dissabte 29 de maig, de 4 a 8 de la tarda,  al Pavelló Poliesportiu JOAN MIRÓ, en els que volen incloure jocs tradicionals d’altres països,  i, aquest any també alguns jocs especials per a nens/nenes amb discapacitats que puguin haver als nostres barris /E.E. i St. Antoni). Us fem arribar el MANIFEST de les JORNADES


Podeu anar seguin les informacions al BLOG AMPA IPSE (http://ampaipse.wordpress.com ), o a la PAGINA WEB (www.ampaipse.com)

Les informacions són resumides i simplificades, per tal d'ampliar-les o per qualsevol comentari, podeu adreçar-vos al info@ampaipse.com i a traves de http://www.ampaipse.com.

Aquest document és personal i confidencial. Per tant, us informem que la informació recollida es reservada i no vinculant i es prega discreció en el seu ús.

JUNTA AMPA ESCOLA IPSE