Benvolgudes famlies

- Propera Escola de pares a l’Escola IPSE, organitzada per l’AMPA

 

PARLEM DE SEXUALITAT AMB ELS NOSTRES FILLS I FILLES
 
(DIRIGIDA A LES ETAPES D’INFANTIL I PRIMÀRIA)
Dijous, 28 de Gener a les 21,00 hores
 

Conferència col·loqui a càrrec de Maria Honrubia. Conferenciant de la Associació de Planificació familiar de Catalunya i Balears.
Parcialment subvencionada pel Consell Escolar Municipal de Barcelona, Ajuntament de Barcelona.
Què i com podem o devem contestar als nostres fills i filles quan ens fan preguntes sobre sexe? Alguns aspectes s’han d'explicar quan ja són grans o millor parlar-los abans? Davant certes qüestions, és millor mentir fins que siguin més madurs?
La manera de tractar aquest tema durant la infància influirà decisivament en el comportament de l’adolescent. Aconseguir que els nostres fills i filles adolescents parlin amb nosaltres sobre aquest tema dependrà de la confiança plantejada molt abans que arribi aquesta etapa. Si bé cadascú actua segons uns models, crearem un espai per poder parlar i compartir vivències i experiències diverses, i posarem en joc diverses perspectives per ampliar i aprofundir la visió dels problemes i trobar altres maneres d’enfocar-los.

- Ja hem iniciat el projecte del “Mercat de segona mà”. Ja començen les reunions de treball, organització i posada en comú entre els diferents membres de l’equip de treball....

- Com podeu anar veient la vitrina està “viva”, amb informacions  actualitzades i molt visuals.

- Últimes entrades al Blog de l’AMPA
La futura llei de nutrició prohibirà el menjar escombraria als instituts
<http://ampaipse.wordpress.com/2010/01/21/la-futura-llei-de-nutricio-prohibira-el-menjar-escombraries-als-instituts/>
dijous, 21 / gener / 2010, 01:05:34 | ampaipse <http://ampaipse.wordpress.com/2010/01/21/la-futura-llei-de-nutricio-prohibira-el-menjar-escombraries-als-instituts/>
Cap empresa podrà publicitar els seus aliments ni en guarderies ni escoles. Els encarregats del bar i del menjador es comprometen a donar menjar saludable.

- Desde fa dos cursos que a cada reunió, escola de pares, etc... donem una petita feina a alumnes de 4t ESO i Batxillerat, que atenen l’entrada de l’escola, mentre els pares que hi assistim entrem i sortim.

- Hi ha famílies d’infantil i primària que a vegades necessiten cangurs o persones que ajudin a fer els deures als fills. Hi han molts alumnes de batxillerat que busquen alguna feina per poder fer uns dinerons... Si esteu interessats ens podeu enviar un mail i us posarem en contacte.

- COLÒNIES D’ESTIU, com cada any organitzem les colònies per final de curs i per cicles, en breu us  enviarem més informació però de moment podeu anar apuntant a les vostres agendes. Les primers inscripcions començaran al mes de març i les segones al maig, per ajudar a les famílies a fer els pagaments.

CAN PUIG, Sant Salvador de Guardiola (Bages)
Cicle Infantil, P3, P4 i P5, de dilluns a dimecres
Del 28 al 30 de juny de 2010

L’OCELL, Corçà (Baix emporda)
Primaria de 1er a 6è, de dilluns a divendres
Del 28 de juny al 2 de juliol de 2010

MAS DE FORTET, Capafons
Camp Jove per de 1er a 4art d’ESO
Del 28 de juny al 2 de juliol de 2010, de dilluns a divendres


Les informacions són resumides i simplificades, per tal d'ampliar-les o per qualsevol comentari, podeu adreçar-vos al info@ampaipse.com <http://ampaipse.com>  i a través de http://www.ampaipse.com/

Aquest document és personal i confidencial. Per tant, us informem que la informació recollida és reservada i no vinculant i es prega discreció en el seu ús.


JUNTA AMPA ESCOLA IPSE