Benvolgudes families,

Volem comentar i agrair la participacio a l’Assemblea del dijous pasat, (que en breu us pasarem un resum)
amb una assistència d'unes 60 persones que a més es van implicar amb il.lusió, tan a la junta com a les diverses comisions de treball que es van suggerir, tot i que les casi 4 hores que va durar la reunió, varen ser masa llargues. I que potser no es varen abordar tots els temes que voliem en el torn obert de paraules.
Segurament amb la col·laboracio que ara hi haura a partir d’ara, podrem agilitzar molts temes, i portar-na a terme altres.

 

EL SON DE L’INFANT
(DIRIGIDA A LES ETAPES D’INFANTIL I PRIMÀRIA)
Dijous, 22 d’Octubre a les 21,00 hores

Conferència col·loqui a càrrec de Josep Bras, pediatre. Conferenciant del Programa de Famílies del Consell Escolar Municipal de Barcelona, Ajuntament de Barcelona.
Continguts:
●           Importància del son en el desenvolupament integral de l’infant.
●           Crear hàbits de cara al futur.
●           Mètodes, tècniques i/o recomanacions per a famílies amb nens/es que pressenten problemes per anar a dormir o durant la nit.
Lloc: Menjador 1er pis. Entrada pel carrer Casanova.
Les activitats de l’Escola de Pares són gratuïtes.

Les informacions són resumides i simplificades, per tal d'ampliar-les o per qualsevol comentari, podeu adreçar-vos al info@ampaipse.com <http://ampaipse.com> i a traves de http://www.ampaipse.com/

Aquest document és personal i confidencial. Per tant, us informem que la informació recollida es reservada i no vinculant i es prega discreció en el seu ús.


JUNTA AMPA ESCOLA IPSE